PC SERVIS Zadar
javite nam se mobitelom
Nazovite i dogovorite
Mob. 092 3600 560

Izrada web stranica

Prvi korak izrade Vaše web stranice bi bio izbor imena domene. Domena se sastoji od 2 ili više dijelova razdvojenih točkom, npr. www.pcservis-zadar.com. Drugi dio domene je oznaka grupe kojoj domena pripada (tzv. top level domin). Najčešće korištene domene su .com (commercial), .org (organization), .edu (education) .info, .net. Isto tako postoje grupe koje označavaju regionalnu pripadnost domene, takve domene nose oznaku države npr.- .hr domena.

Hosting je naziv za uslugu koja se odnosti na prostor gdje će se nalaziti Vaša web stranica. To bi značilo da hosting provider iznajmljuje mjesto na svom serveru (ili čitav server) na koji možete smjestiti svoje stranice. Najčešće je uz prostor (koliko megabajte na disku) naveden i dozvoljeni mjesečni promet (bandwith). Na tržištu je uistinu velika ponuda i početniku nije lako izabrati pravo rješenje. Najjeftinije rješenje nije uvijek i najbolje, iako za početak nije potrebno ulagati velike svote novca.
izrada web stranica-pc servis zadar

Ono što mi radimo je preuzimamo brigu za kompletnu izradu web stranice, počevši od registracije domene, preko kvalitetnog i pouzdanog web hostinga do kompletne izrade web stranice i postavljanja cijele stvari u pogon.

Uz bezbrižnost korisnik dobiva i sigurnost i kvalitetu, jer uvijek nastojimo da stranice koje mi izradimo budu modernog i atraktivnog izgleda, a prednost naših stranica je optimizacija web stranica koju dobivate gratis uz svaki naručeni web design paket. Nudimo različite web design pakete prilagođene vašim potrebama po vrlo prihvatljivim cijenama (cijene naših paketa u pravilu ne prelaze 2000kn, a jednostavnije pakete je moguće realizirati već od 800kn.)

izrada web stranica-zadar

Optimizacija web stranica ili SEO marketing je vrlo bitna za vaše stranice jer se na taj način povećava broj posjeta, proširuje tržište vaših usluga i ostvaruje dodatni profit.Logično je da što više posjetitelja imate na vašim web stranicama imate više potencijalnih kupaca, a sve to vam omogućava veću financijsku dobit.

Ukoliko ste čitajući ovaj tekst shvatili da bi vam naše usluge mogle koristite slobodno nas kontaktirajte [e-mail: serviszd@gmail.com] a mi ćemo vas rado savjetovati.


Oglašavanje apartmana

Ukoliko vas, primjerice, interesira oglašavanje apartmana na internetu postoji više načina da se reklamirate. Pri tom je prije svega dobro iskoristiti prilike za besplatno oglašavanje apartmana, a mi Vam možemo preporučiti nekoliko boljih portala, kao i one s plaćenim oglašavanjem na kojima se isplati postaviti oglas. Dakle, pružamo kompletnu uslugu oglašavanja, od izrade posebne stranice samo za Vaš apartman, postavljanja te stranice na tražilice, do oglašavanja na brojnim specijaliziranim turističkim portalima.

početna stranica - pc servis zadar